Stresiune.Part 1

I just need to calm down...

I just need to calm down…

But,
I hate her.

Intr-un singur cuvant imi pot exprima sentimentele fata de doamna profesoara de comparata.

Cu o voce calma si o ironie pe care nu se sinchiseste de fel sa o mascheze,a reusit sa-mi distruga speranta obtinerii unor note mari. Urat. Nu se face asa. Pana la urma,eu ca eu..dar restul colegilor mei, care au fost luati la propriu peste picior, jigniti in fata celorlalti, gen “Si tu ai impresia ca o sa ajungi profesor?!”si mai rau..”Ne vedem in restante”.. Iar culmea-culmilor,nu suporta gandul unei mariri de note.. That bitch.

However,pe viitor…va fi mai bine..bine ca am scapat de ea si de aghiotantul ei,dl “ce se ocupa cu seminarele” .

Review :

Am stat bine si m-am gandit la experienta asta cu doamna de comparata si ironiile ei..Un singur lucru as vrea sa pricep:Daca tot ne ia peste picior “Vrei sa ajungi profesor” ,”Tu vrei sa ajungi sa predai? “..:| Adica,stai putin..nu pentru asta am venit la facultatea asta?!Sa invat cum si ce se preda.Sa invat cum e sa fii un profesor bun,de calitate,sa stiu ce sa ii invat pe aia micii.

Dar,daca tu,ca profesor,pardon,sef de catedra (pare-mi-se) vii si ma iei in ras,ca si cum nimeni nu ar mai putea fi ca tine..las-o balta..Am si eu respectul meu fata de cadrele didactice,mai ales acum cand vad cate mi se cer pentru a ajunge in invatamant(ca mai apoi,guvernul sa-mi ia tot si sa primesc 2 lei pe luna=bataie de joc),dar totul are o limita.Si ea/ei a/au fost o data ca noi:boboci,invatacei ce au pornit pe drumul cunoasterii.Nu sunt un geniu,un intelept inca de acum,la 20 de ani.Nu sunt un Eminescu,nu iti pot oferi raspunsuri in citate,sau cine mai stie ce grozavii..dar am timp sa invat,ce naiba?!

Sunt la inceput, nu imi poti cere luna de pe cer,si apoi sa imi arunci zambetul ala stramb,ironic,de superioritate. Nu cred ca cineva merita sa ii suporte injoselile doar pentru a putea trece semestrul, anul. Nu ma intereseaza la cate carti ai colaborat,ce edituri ai criticat,pe mine ma intereseaza ca la curs si apoi, la examen sa fii un profesor ce stie sa-si faca meseria cum trebuie. Nu note dupa ochi frumosi, dupa culoarea parului sau eticheta de la imbracaminte.

Daca procedezi asa,in fata mea esti egal cu zero.

Nu tin mortis sa ajung profesor,dar vreau sa invat ce e esential..iar daca un asemenea profesor sta in calea mea si cunoastere..nu-mi raman multe variante: continui sa lupt sau abandonez.

Oare ce-mi ramane de facut?!

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s