Sunday Morning…

O dimineata rece in care clopotul din turnul bisericii anunta nu o noua zi,ci stingerea unui suflet..si odata cu el toata speranta si increderea ca este loc si de mai bine..Ca exista un loc in care esti liber sa te exprimi asa cum vrei si cum simti..in care nimeni nu te judeca pentru ceea ce esti si ce faci..unde esti apreciat pentru felul tau de a fi..Un loc unde sa te simti in siguranta..
A trecut inca o saptamana..cu bune,cu rele…cu amintiri placute..cu esecuri insotite de lacrimi..A trecut inca o saptamana obisnuita din viata unui copil ce inca nu si-a gasit drumul spre visul sau.
Si simt cum in corpul asta de lut,flacara se stinge odata cu trecerea fiecarui minut..si odata cu ea,nu va mai ramane decat o mana de pamant,usor modelabila de sistem,fiindca nu va mai avea taria de a riposta si de a actiona dupa propiile reguli,principii si dorinte.Va ramane captiva in timp,uitata de tot ceea ce odata reprezenta totul..
Dar poate,odata cu venirea unei alte zi..va aparea o mica speranta in zare..cum ca totul se poate schimba..ca poate viata si bucuria de a trai vor reveni si asa focul se va reaprinde..vor reaparea noi vise si totul va fi asa cum e menit sa fie..
As vrea sa simt din nou acea bucurie de a fi realizat ceva cum trebuie ,de a fi multumita de mine,asa cum sunt..
Vreau acea liniste interioara la care aspirau invatatii vremurilor trecute,poate doar asa voi accepta aceasta lume asa cum e ea..poate doar asa ma voi accepta asa cum sunt eu..

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s