Told ya..

24 februarie..
Aa?!Nu suna deloc cunoscut?!Dragobete,ceva?!Inimioare?!Love in the air?!?! Bineinteles ca nu..Doar a fost saptamana trecuta Valentine`s..Ce rost mai au si Dragobetele…
Doar matinalurile ce mai au ca tematica aceasta traditie a iubirii la romani..Vre-un club in care se sarbatoresc Dragobetele?!No way..S-a dus bugetul pe organizarea petrecerii de saptamana trecuta..Si cand mai auzi pe la vre-o cucoana la tv ca ” Valentines e din cauza calendarului catolic…” Ei sa mori u?!In calendarul catolic e doar ca Sf.Valentin,nu e sarbatoare,nu-i nimic..Doar cei ce poarta numele de Valentin si Valentina pot spune ca au ce sarbatori pe 14 februarie.Asa ca..tanti sa-si gaseasca alta explicatie..Sa nu mai aruncam vina de la unii la altii,ca pana la urma romanul adopta doar ce ii place sau ii convine.
In fine,dupa cum am mai spus..Nimic special la ziua de 24..Romanul nu stie decat sa imite,ceea ce provine din tara lui nu are valoare..Ba chiar unora si numele de ” Dragobete” le suna asa..urat,fara farmec..Dar Valentine`s e asa de sic(shic) si de modern : > Unde v-ati nascut fratilor?! In New York cumva?!Unii nici nu stiu bine sa vorbeasca sau sa scrie bine in limba romana,dar au pretentii ca trebuie sa folosim neologisme..Ca doar ne-am emancipat si noi,ce mai…
Dar revenind la semnificatia zilei de 24 februarie,fetelor..luati-va gandul de la gesturi romantice,ca baietii si-au cheltuit economiile pe 14(asta daca si atunci au apelat la economii).So,Good Night ladies, ne vedem de 8 martie!

P.S. Pentru cei care nu sunt de acord cu poza din articol,amintiti-va ca nu exista dragoste ci doar sex 😉 (si nu incerca sa te minti singur ca nu e asa)

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s