Cat ate your tongue?!

Si acum,daca tot am pornit pe drumul conflictelor..de ce sa evitam celebra batalie dintre sexe?!
Ani la rand s-a dezbatut acest subiect in tot felul de emisiuni,filme..si,mai mereu nu se gaseste o cale de mijloc..decat,ca cei doi sa lase garda jos, sa se alieze,sa formeze un cuplu.Happy ending?!Nici vorba..Razboiul continua in familie,in privat.
Dar stai asa: cum sa faca pace cainele si pisica?!E straniu..Unu-i ”bow-wow” si cealalta-i ”miew”.. God damn it,nu merge.
Si cand ma uit ca pe toate forum-urile se ”razboiesc” reprezentantii celor doua sexe prin tot felul de citate,maxime,bancuri..si la sfarsit,ajung sa se spurce intre ei.E oarecum jenant sa auzi ceva de genu` ” Ce a zis Dumnezeu dupa ce l-a facut pe om? <> ” Si dupa cum bine stim,termenul de ”om” a fost atribuit barbatului..Dar nu asta ma intereseaza pe mine,nu asta ma framanta:suprematia ; cine e mai inteligent,mai puternic.
Eu vreau un lucru mic-mare,neinsemnat-important sa stiu: cine ”comanda” intr-o relatie?Mai precis,cine are dreptate?Matza sau cainele?!
Sa luam,o relatie neobisnuita din toate punctele de vedere: o pisica si un caine – > ambii,zodii diferite,preferinte,gusturi diferite.Aceleasi interese: muzica si orgoliile.Totul decurge bine o buna perioada de timp.Apoi,intervine gelozia cainelui,”ca vezi ma, matza,ca te-am vazut uitandu-te dupa un motan”,etc.Apoi,intervine rutina: cainele sforaie ( did he?! I don`t know,mesajul in sine conteaza) , clempane cand mananca, etc.Totul e normal,ca intr-o relatie perfecta.
Apoi,ce e si mai comun tuturor relatiilor,cearta.Si ce e specific certei,cainele da vina pe matza,ca si vulpea pe urs( ah,ca o paranteza..ca tot vorbim de animale.. ce-am invatat la cursurile de la facultate: stiati ca intre lup si Scufita Rosie exista o oarecare tensiune sexuala?! Woo da,tocmai ce-am aflat.So,nu mai lasati copiii sa citeasca povesti,ca sunt pline de perversitati. Si culmea,atunci cand lupul o inghite pe Scufita Rosie,ei bine,asta e ca si savarsirea unui act sexual . Bulshit.Numa` la prostii le statea mintea scriitorilor 😀 :))) gata paranteza 😀 ). De ce mereu barbatul,cum naiba face,cum le-ntoarce , ca face-n asa fel incat tot femeia izbucneste in plans,crezand ca ea e vinovata.Deci,mintea barbatului functioneaza doar pentru a se scoate din belele.Ca si in anecdota:
” Cum e cu barbatii:
Un sot a lipsit de acasa o noapte intreaga. Asa ca ii spune sotiei, dimineata urmatoare, ca a stat peste noapte in apartamentul prietului sau.
Drept urmare sotia suna la cei mai buni 10 prieteni si 5 dintre ei confirma ca a stat in apartamentul lor in acea noapte si ceilalti 5 pretind ca inca este la ei. ”
Eee?!Dupa cum spuneam..Cum fac,cum gandesc,ca mereu se scot din problema.De ce nu pot si femeile face la fel?!Sau nu,ca exista invidia..Mai bine spus,de ce nu inceteaza barbatii in a arunca vina pe femei?Ar fi cel mai corect..Sa fie si ei sinceri,macar cu ei insusi,si sa-si asume vina.Nu sa arunce repede lesul in gradina vecinului.
But,I guess not..

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s