Happy Birthday, ladies !

La multi ani de 8 martie,doamnelor si domnisoarelor!
Fie ca tot ce va doriti sa vi se indeplineasca:masina la scara,bani pe card sau in portofel,un iubit plin de bani sau o dragoste sincera,etc 😀 Sa aveti o zi frumoasa!
Eu una pot sa ma declar multumita de ziua asta.Nu ma refer la cadouri sau flori primite,ca e criza si inteleg :)) Dar pur si simplu ziua asta a fost frumoasa.

Inca de dimineata, nenea Soare si-a facut datoria si m-a silit sa ma dau jos din pat (ori el,ori frica de seminarul de azi :)) ) , apoi odata cu terminarea coafurii,machiajului,vestimentatiei,ca deh,e 8 martie si trebuie sa aratam bine (macar o data pe an sa aratam ca avem grija de noi,daca nu putem in fiecare zi :)) ),nu stiu cumde dar am prins un chef de viata,distractie,de facut glume..Si am pornit in pasi vioi spre facultate (sincer,e prima data cand am fost asa entuziasmata 😀 ).Nenea taximetrist,dupa ce mi-a luat banii mi-a urat si ”La Multi Ani de 8 martie! ”.Dragut din partea lui.Desi era si mai dragut daca nu imi mai lua si bani :))) Cer multe,stiu ..:D Nu stiu cum am rezistat 2 ore la seminar..Aveam asa un chef nebun de distractie, de plimbare.. Iar vremea de afara era perfecta.. In sfarsit s-a simtit ca a venit primavara! Toate doamnele,domnisoarele si fetitele aveau buchete de flori in maini, iar spre surprinderea mea (rar mai vezi asa ceva 😀 ) ,barbati ce cumparau flori..Woo daa..Deci, clar e 8 martie!

Ce iti poti dori mai mult de la ziua asta?! In nici un caz azi nu iti da nimeni un premiu pentru ca esti femeie, sau nu iti acorda tratament special, dar trebuie sa te simti tu bine,in interiorul tau. Partea cu primitul florilor e doar ceva suplimentar, tu trebuie sa fii cea care trebuie sa te simti speciala; si nu doar azi,ci in fiecare zi..

Ce mai pot spune, ca deja sentimentul e evident..si poate si florile primite au rolul lor in existenta acelui zambet subtil de chipul fiecareia dintre noi.

In incheiere, nu va doresc decat sa aveti o zi superba in continuare..Si poate chiar si o noapte ”incendiara”,palpitanta..Asta pentru cele ce prefera distractia nocturna 😡 woo daa 😀

Si pentru cele ce sunt adepte felului meu de a petrece noaptea de 8 martie,va invit sa urmariti video-ul urmator.Un 8 martie cat mai frumos!

Advertisements

2 Comments Add yours

  1. S!R says:

    La Multi Ani!!! ma sis si o primavara frumoasa :X >:D< :*

  2. wildrosec says:

    mc mult>:D<:*:*:*

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s