Quiz: Care este slabiciunea ta?

Rezultat : Esti mult prea emotiva

Esti o fire sensibila, care incearca din rasputeri sa supravietuiasca in aceasta jungla denumita societate. Orice comentariu de rau sau repros care ti se aduce te face sa te simti prost si sa te inchizi in tine. In situatiile in care traversezi o perioada dificila, te pierzi cu firea in fata problemelor si ai nevoie de prieteni si familie pentru a trece cu brio de ele. Pasionala si romantica, in relatii te atasezi foarte repede de partener si faci tot posibilul pentru a il tine cat mai mult timp langa tine. Trebuie sa inveti sa traiesti si pentru tine, sa fii independenta si sa fii mai puternica.

If it`s true?! I really don`t no.. Maybe. Hope not

Dar..

Ce joc joci in dragoste?
Raspuns :Flori fete filme sau baieti

In dragoste esti cumpatata si perseverenta. Reflectezi foarte bine inainte sa iei o decizie importanta si faci tot posibilul sa alegi ce e mai bine pentru tine. Iti plac provocarile, nu le ocolesti insa nu agreezi schimbarile bruste. Povestile tale de dragoste sunt pline de romantism dar nu duc lipsa nici de senzatii tari.

Hm,2 tipuri de femei intr-una.Sau chiar mai multe.Nu e o alegere buna sa te increzi intr-un test pentru a afla cum esti tu. Eu m-am lamurit.Nu zic ca nu o fi adevarat ce spune,dar doar in anumite privinte.Prefer sa cred ca sunt o fire oarecum schimbatoare.Depinde de situatie,persoane.Sunt o altfel de femeie in fiecare zi .Si sunt mandra de mine asa cum sunt.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s