I got my eye on you

Ai grija ce-ti doresti !
Sfatul pe care il auzim de cele mai multe ori. Nu prea i-am acordat atentie atunci cand mi-am dorit sa fiu si eu ” bagata-n seama”. In centrul atentiei, ar fi mult spus.. Dar, nu zic ca mi-ar fi displacut. Bad idea.
Cel mai simplu mod de a deveni ” vedeta ” ? Gura lumii, bineinteles.
Nu e nevoie neaparat de un motiv solid, sau cel putin o boacana. Neah.. Se poate porni si de la faptul ca esti copilu` lu` cutare, care e var cu nu stiu care, care e plecat pe nu stiu unde. Sau cel putin, ca sunt fata lu` tata. Cine e tata?! Pff.. Da cine nu e ?! :))
Nu iti folosesc stradaniile de a iesi in fata, cel mai mult conteaza locul si ochii din umbra. Sau chiar si ochii ce trec pe langa tine. Pana la urma, ceea ce vezi nu e o dovada solida, ci ceea ce iti debiteaza mintea e cel mai pur adevar. Pana mai de curand se spunea sa nu crezi ce auzi, dar acum, sa nu crezi ce spune ce-l ce declara ca a vazut. Complicata teorie…
Si de ce imi regret dorinta de a iesi in evidenta?! Pai, mai nou.. Oriunde as merge, ma stie cineva. De unde, habar nu am. Unde am si eu impresia ca sunt total straina, mai ca aflu apoi ca nu stiu care m-a vazut pe nu stiu unde, si ca nu stiu ce faceam..etc ,etc..
Dar ce e cel mai urat.. sa fii tema de acasa a unor babe fara ocupatie. Doar simpla discutie cu un amic , pe strada.. da impresia de ceva .. dubios.. sigur e vorba de o relatie secreta.
Sau, mai ciudat de atat: conceptiile despre, aspectul fizic?! Daca ai slabit, inseamna ca o duci rau.. Daca te-ai mai ingrasat, inseamna ca esti grea ( = bortoasa, gravida, etc. ), sau te tine bine ( echivalent cu “a rasfata” ; vezi sa nu ) barbatul/femeia . Daca esti decoltata, esti curva. Daca esti mai imbracata, esti maicuta. Daca esti singura la 20 si ceva de ani, esti deja fata batrana.
Si daca treci pe strada pe langa ele si nu le saluti, esti cu nasul pe sus. Nu conteaza ca tu nu ai mai vazut-o in viata ta. Ea te stie. Iti stie tot arborele genealogic. Si vai de steaua ta daca o superi.
Viata la tara, ce mai ! 😐

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s