Don`t need any help

I`m a racist !
Sincer, pur si simplu nu suport tiganii ! Nu suport sa-i vad in fata mea, nu suport sa-i aud adresandu-mi-se, nu suport ca strainii sa ne identifice cu ei. Romani si romi, sau romani, cu accent pe i .
Mi-e greata de mirosul lor de .. ih. Nu am nimic impotriva celor romanizati, a celor civilizati. Ei sunt ok. I can be friend with them. I was friend with a gipsy girl.
Dar de restul, cei cu carute, si oale, si fier vechi.. Nu-i suport in preajma mea.
Probabil si din cauza ca era sa nu mai am viata asta din cauza lor. Probabil din cauza ca atunci cand au incercat sa ma tarasca pe acea sosea, la varsta de 6 ani, spre casa lor.. Probabil ca atunci mi-a disparut orice simpatie fata de ei. Si probabil ca datorita acelei femei, a unei tiganci romanizate, am putut fugi acasa.
Deci, oricine m-ar judeca din cauza urii sau dispretului pe care il simt fata de aceasta natie, I don`t care

Si inca o chestie care ma deranjeaza, si cred ca nu sunt singura.. E acea lege ” a nu face diferente” . In care , un copil tigan poate primi bursa (bani), doar fiindca e tigan, un loc asigurat la facultate – chiar daca la acea facultate se intra cu peste 9.50 si el are 6.30 , el intra la buget; fiindca el e tigan si nu vrem sa facem discriminare .
Dar oare acel copil roman, care a invatat atatia ani de zile, si nu a putut sa isi ridice media decat pana la 9, el ce face? Nu poate primi un loc, ca sa nu mai zic de buget, fiindca el nu e tigan?? Dar hai sa ne dam toti cu taciune pe fata, ca poate asa statul ne asigura la toti a free spot. Ma intreb, oare in America, Franta sau Marea Britanie nu ni se asigura un loc la buget fiindca suntem romani ?! Nu de alta, dar sa nu ne simtim discriminati.

Advertisements

4 Comments Add yours

 1. Nasty says:

  Io-s perfect de-acord cu tine, I hate them too, din diverse motive personale 😉

  1. wildrosec says:

   bine macar ca nu-s singura 😛

 2. Pinky Rainbow says:

  Nu esti singura care uraste tiganii! Cred ca majoritatea romanilor fac asta, dar o fac in tacere. Am ajuns sa ne mai fie frica sa ne spunem frustrarile legate de tigani, de frica sa nu ne prinda pe strada si sa ne dea cu ceva in cap. Cand ai pomenit de mirosul lor, Doamne, parca am simtit un fior, de atata dezgust, de imi ajunge mireasma lor de nespalati pana in creier. Adevarul e ca imi e rusine uneori ca fac parte dintr-o natie care pe zi ce trece este acaparata de tigani ! O sa ajunga jegosii astia sa preia toata Romania, ca se inmultesc ca sobolanii! Aproape ca o sa ajungem sa plecam din tara noastra si sa ascundem faptul ca suntem romani, pur si simplu de rusine. Din cauza tiganilor, francezii, englezii isi bat joc de noi in ultimul hal. Din cauza lor, in toata lumea suntem perceputi drept niste hoti sau cersetori. Din cauza lor, nimeni nu mai vrea sa aiba de-a face cu romani, de o sa avem interdictie de a mai intra in vreo tara. Ar trebui pornit un nou Holocaust, dar de data asta sa fie arsi tiganii, nu evreii ! Sa se supuna la vot toti romanii, sa vezi cum 90% vor zice “da”…aia de 10% ar fi aia de se dau anti-rasism…Ce sa iti povestesc, ca tare ok e sa lasam niste jigodii sa ne faca de ras peste tot pe unde se duc…Mai ales ca acum pt straini…roman=tigan, ei deja nu mai fac diferente intre cei ce put…si cei ce nu put. Rromania, te urasc! 🙂

  1. wildrosec says:

   :)) faza cu holocaustul, da.. mi-a trecut si mie prin minte de cateva ori .
   Cu totii uram tiganii, si ai dreptate, multora ne e frica sa recunoastem din cauza ca sunt prea violenti. Nu esti de acord cu ei ?! Haaa.. Se aduna toata satra, pana la a 20-a spita si te alearga de nu te vezi :))
   Chiar mor de ciuda cand aud la stiri ca francezii iar rad de noi, ca suntem cu cersitul,etc .
   Dar ce sa-i faci. Acum au drepturi si beneficiaza de fonduri europene . Chipurile, sa se poata integra in societate. Slabe sanse .

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s