Love Game

Desi revin la un subiect anterior ” ce gandesc de fapt barbatii ” , nu pot renunta nicicum la aceasta curiozitate.
Tot timpul am stiut acea poveste clasica in care un barbat ce are o iubita, si pe deasupra are si o amanta, sau se intalneste cu mai multe.. in final va ramane cu prietena. Nu ?! Dar, de ce are nevoie si de celelalte? Sau de ce nu renunta la cea oficiala pentru a avea mai mult timp pentru ” escapade” ?!
Mintea barbatului, sau a acestui tip de barbat e fixata pe simplul scop de a avea cat mai multe asa-zise intalniri?
Ok, si noua, femeilor, ne place sa flirtam. Probabil vrem sa ne asiguram ca nu ne-am uratit de tot :)) Sau, cine stie.. Dar doar atat. Un simplu flirt. Ca doar acasa ne asteapta persoana iubita.Cea care va fi langa noi no matter what..
Poate ca si la barbati e la fel. Vor sa stie ca inca mai pot. Dar ei, de ce simt nevoia de mai mult?! Flirtul e prea copilaresc pentru ei?! Ei vor tot tacamul? Au nevoie de parerea alteia despe performantele lor ?! Sau.. cea de acasa nu e indeajuns? Atunci s-o lase sa-si continue viata, iar el sa-si vada de ale lui. Dar ar fi prea simplu… E mai incitant sa stai cu 2-3 odata.. sa-ti dai telefonul pe silent ca sa nu auda amanta cand te suna prietena – sau invers – , sa stai sa-i gasesti explicatii prietenei cand te intreaba unde ai fost,cand si cu cine..si de ce nu ai raspuns.
Ciudat e ca vrem o viata simpla, usoara si frumoasa.. Iar unii o au prea complicata, si le place. Desi se plang apoi ca nu au timp sa se relaxeze . Dar le place situatia. Mereu ceva nou. Fara acea rutina obositoare, in care stai si iti petreci timpul cu o singura persoana.
Nu am sa inteleg niciodata…

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s