Aiureli la 2:31 a.m.

Cine ar putea sa ma inteleaga vreodata? Cine ar fi in stare sa gaseasca un inteles, sau un scop pentru ceea ce fac sau spun ?!
Uneori am impresia ca stiu ce vorbesc. Bine, asta li se intampla multora. Si sunt atat de increzatoare in ceea ce spun, incat ma pot crede uneori, atotstiutoare. Ha, mda..
Desi pot spune cea mai mare si mai penibila minciuna, intai ma conving singura ca ceea ce urmeaza sa spun e in totalitate adevarat, iar apoi imprastii vestea. Iar uneori, uit ca de fapt e ceva nascocit de mine, si il includ in amintirile mele ” de-o viata ” .
Iar alteori, ma simt atat de mica si blonda de-a binelea in fata unor persoane complet straine. Si tocmai acel “strain” ma face sa cred ca celalalt e poate mai citit, mai superior fata de mine. Si ma balbai, uit ce vorbesc, ma repet, spun vrute si nevrute, toate astea adunate trebuind sa-l impresioneze pe ” strain ” . Ciudat, right ?!
Cica, ” fii tu insuti ! ” , replica deja stiuta din filme. Dar cum ?? Daca era vorba de maica-ta, de vecina de la 6, de colega cea stearsa din ultima banca, da, atunci a-i fi putut sa fii tu insati si sa arati cine esti tu cu adevarat.. Dar atunci cand vrei sa creezi o impresie cuiva necunoscut , din alta regiune, si care traieste dealtfel intr-un alt mediu decat tine.. Atunci, esti terminat .

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s