The one that got away .

Stii oare ..
De ce nu putem fi multumiti cu ceea ce suntem ?! De ce nu suntem constienti de ceea ce avem langa noi?! De ce trebuie sa stricam totul, iar apoi sa ne gandim ca ” era mai bine atunci cand..” Huh ?!
Par example, – ca sa citez un amic – daca, sa zicem ca suntem intr-o relatie ; nu perfecta, dar buna. Te intelegi cu partenerul, el te iubeste, tu .. il iubesti, sau nu?! Nu stii sigur ce simti tu. Dar stii sigur ca el e in stare sa-ti puna lumea la picioare. Ok. Si te gandesti tu in mintea ta : dar daca eu merit mai mult ?! Daca nu e indeajuns de bun pentru mine ?! Daca o sa poti gasi tipul ala inalt, atletic, cu ochi albastri, cont gras in banca si masina la scara?! Ha ?! Si renunti la cel ce te iubeste, si te accepta pentru ceea ce esti, si pentru cum arati dimineata fara machiaj , si pentru ca stai doua ore sa te aranjezi inainte de a iesi pana la market, si pentru ca uneori mai arzi mancarea,etc. pentru ca tu il vrei pe tipu` superficial , pentru ca nah, da bine la imagine.
Hm.. Si abia dupa ce realizezi intr-un tarziu ca ai facut o mare greseala, incerci sa recapeti ceea ce ai avut odata..
Si.. aici e cam neclar. Ai putea sa ai inapoi persoana, dar nu si aceleasi sentimente.. Sau, ai putea sa nu mai ai nimic. Sa ramai singura.
Pai, nu asta ti-ai dorit ?!
Crazy,stupid = LOVE

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s