How to meet your soul mate on the dancefloor

Louis Vuitton, alcool, rochii scurte, mulate, tocuri de 15.. impresii, fite, priviri scrutatoare pe sub gene false..Mai exact o seara in club .
Nu stiu in ce consta discoteca in urma cu cativa ani, dar cu siguranta stiu ce inseamna acum ” a iesi in club ” . Si anume : o tinuta bine aleasa, provocatoare, daca se poate arata cat mai mult din.. calitatile unei domnisoare – calitati fizice,nu altceva – , tocuri cat mai inalte, un strat de doua degete de fond de ten, pentru a crea acel aspect de ” portelan”, un ruj rosu aprins si un roz la fel de aprins, pentru a nu iesi din tipar, gene lungi, pardon false, si un eyeliner aplicat intr-o dungulita cat mai tipatoare. Sper ca nu am omis nimic .. Iar la baieti… Pardon, in ce-i priveste pe domni.. tinuta nu e chiar atat de importanta. Deseori conteaza cat de gros e portofelul , si cat e dispus sa ofere de baut unei domnisoare ce s-a pregatit din greu pentru a-i atrage atentia.
Hmm.. ati stat vreo data sa observati stilul de dans al unei fete,in club ? Si aici, nu ma refer la animatoare. O tanara domnisoara -nu ca eu as fi mai batrana :)) doar ca mie,personal, mi se par niste lucruri stanjenitoare, sau penibile pentru o fata – ce incearca sa atraga atentia unui baiat, pe langa faptul ca isi are rochia/fusta de doua degete sub fund, prefera acel tip de dans ” low, low, low..” sau ” se lasa jos, jos, jos..” pentru fi sigura ca “tinta” va fi mereu cu privirea asupra ei. Iar daca tanarul domn se apropie de ea, se pot intampla doua lucruri : 1. ii accepta invitatia la dans/baut/sex/intalnire etc sau, 2. il acuza de hartuire, sau ” holbare ” .
Iar tigara.. Slim, cel mai adesea..Oh,da.. E ceea ce reflecta ” sunt o naughty girl. Mi-esti indiferent, dar daca stii cum sa te apropii de mine, o sa ai de castigat “, blah blah. Nu ati observat cate domnisoare fumeaza in cluburi?! Conteaza ca au 14-15-18 ani?! Nee.. Conteaza ca intre degete au o tigara subtire si in mana cealalta paharul de votca . Dar, nici asta nu ar fi ceva neobisnuit. Been there, did that. You know.. Dar acum, daca stai pana pe la 3 si cv dimineata, ai sa le vezi, cazute pe langa mese, cu sticlele varsate.. sau, tot felul de ipostaze ce nu ar trebui incluse in categoria ” tipic feminin “.
Judec, stiu .. Dar uneori mi-e rusine mie cand le vad atat de “distruse” de alcool, incat abia se pot ridica sa stea in picioare. Distreaza-te, dar stabileste-ti o limita !

10 Comments Add yours

 1. S!R says:

  bine ma sis ma bravo lovitura sub centura :))))

  1. wildrosec says:

   πŸ˜€ merci πŸ˜€

 2. Vlad says:

  super !

  1. wildrosec says:

   thnx .

 3. Floops Deejay says:

  Maaare dreptate ai!

  1. wildrosec says:

   πŸ˜€ I know :)))

 4. jokezjkz says:

  Nu prea are legatura titlul cu articolul

  1. wildrosec says:

   mai citeste-l o data, pana prinzi ideea . πŸ™‚

 5. alterego9221 says:

  Ai pus punctul pe i πŸ™‚ Felicitari pentru articol! I agree:)

  1. wildrosec says:

   thnx πŸ˜€

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s