Get used to it .

” Do not be sad because of people . They will all die . 🙂 ”
Acestea sunt cuvintele pe care le tin la status, si in minte de vreo 2 zile. In seara asta, cineva imi spunea ca citindu-le, au facut-o sa se simta oarecum mai bine. Bineinteles, pe moment am crezut ca glumeste, si de fapt considera ca inima mi-e plina de rautate.Dar, cine stie
Si, de ce nu ?! Zile intregi , luni de-a randul mi-am pus intrebarea ” De ce? ” , de ce se poarta unii ca si cum viata asta e doar o lupta ?! Care prinde mai bine osu` , care urca mai sus decat celalalt ?! Si rautatile.. Le dau o satisfactie enorma daca te vad jos, demoralizat, plans.. si asteapta sa ceri ajutor sau indurare. Hm. Vor sa simta ca iti sunt superiori, ca nu poti fi tu insati fara ajutorul lor .
“People are mean ” , e replica auzita deseori in filme. True. Cred ca e mai bine de un an de zile de cand observ ca nimeni nu te ajuta fara vreun interes personal, nimeni nu se bucura de succesul tau, nimeni nu-ti poarta macar un gand bun. Daca ai pati cate ceva rau zilnic, oricat de mic, ah.. cata fericire !
“Iubeste-ti aproapele “, traducere in cuvintele “noastre” – stai pe-aproape si-ai grija sa nu te-ntreaca!
Asa ca, ce rost ar avea sa stai suparat din cauza altora ? Nu o-r sa se schimbe niciodata.So, be happy! Smile ! They will all die!

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s