All That She Wants .

Daca tot am vorbit intr-un articol precedent despre club – si mai ales cum se agata de obicei – de ce sa nu vorbim si despre cum sa te distrezi free, ca si fata .
Pai, in primul rand, ai nevoie de o persoana ,cel putin, care sa mearga cu tine . Fata sau baiat, asta conteaza mai putin. Mai mult, conteaza daca prietenul/a respectiv/a are bani in plus, nu doar strictul necesar. Daca e asa, atunci te-ai scos. Poti inventa o poveste cum ca inca nu ti-au ajuns banii de la parinti,sau ca ai uitat portofelul in cealalta geanta, si ca e prea tarziu sa te intorci si ai sa-i dai tu banii inapoi sau data viitoare tu vei fi cea care va face cinste. Bullshit. Asta nu se va intampla in veci. E deja un caz uitat imediat ce i-ai zis “Nici o problema” .
Alta varianta, ar fi atunci cand nici una nu are decat bani de drum (poate doar dus, ca de intors, poate vreun tip cu masina se ofera sa o conduca acasa; daca nu, te agati de cineva care merge cu taxiul sau ” e frumos afara, vreau sa ma mai plimb” si o pornesti frumos cu ” pejos-ul” ). Depinde de noroc .Nu se stie niciodata cand se iveste ocazia sa-ti intalnesti printul cu mercedes alb . Sau negru, ca unele nu-s pretentioase.
Si, cam asta ar fi problema drumului. Se rezolva ea cumva. Dar cu bautul, cum facem ?! Usor, spun unele. Te uiti prin imprejurimi poate vezi pe cineva cunoscut, te indrepti spre el cu o oarecare nesiguranta, si din intamplare.. ups, “Mvaai, da` de cand nu ne-am vazut.. Ai mai slabit? Ce bine arati” , bla bla.. Si apoi the bomb ” Am auzit ca faci si tu cinste” sau ” Ah, e ziua ta?! Si, trebuie sa dai de baut,nu?! ” , “A trecut ziua ta si nici nu ai facut cinste” ,etc. Variante sunt mii. Astea, pentru cele mai indraznete sau daca prietenul respectiv e mai apropiat, sa spunem. Daca e vreun strain, sau arab, ca doar astia se poarta acum, iti vor oferi ei ceva de baut, ca asa e frumos – sau asa e mai usor sa te impresioneze, sau imbete; inca nu m-am hotarat .
Un alt caz pe care l-am mai observat, bine, mai rar, e atunci cand stand la bar cu prietena ta, sau doar cu bautura, te uiti gales spre dj – sau cineva prin preajma lui, tot din staff-ul clubului, of course- impresionandu-l cu decolteul si genele false care ti-au dat atata bataie de cap. Si odata indeplinita misiunea cu succes vei sti sigur ca o sa ai ” loc in fata” si bautura moca, intrare , etc .
Apropo, stiai ca , cu cat e mai subtire tigara – gen slim – si bautura pe care i-o oferi trebuie sa fie mai scumpa?! Nu te poti prezenta chiar cu orice, huh . Iar daca tigara e una normala, atunci se va multumi si cu o bere (in majoritatea cazurilor).
Nu condamn si nu judec, dar.. like I always said, mi se are un pic, un pic mai mult stanjenitor. Eu stiu una si buna: daca n-am cu ce, atunci stau acasa. De ce sa merg intr-un local si sa ma dau in spectacol, poate-poate m-o observa vreo unu ?!
Parerea mea . Nu trebuie sa fii de acord cu mine.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s