Time Won’t Wait .

Nu spune niciodata nu . Nu stii ce surprize iti rezerva viitorul . Totul e un mister. Nu vei sti daca vei castiga la lotto, nu vei sti daca vei mai fi maine, nu vei putea sti ce soarta vei purta de-a lungul vietii.
Sa nu spui niciodata ” nu voi putea trai fara el/ea ” . Acel el/ acea ea , e doar o etapa trecatoare. O alta etapa, din mii, milioane poate .Sa nu crezi ca durerea ce o porti azi o vei simti si maine. Ma vei contrazice “nu-i adevarat, durerea ramane vesnic “. Da, corect, dar nu la fel de intens. Un sentiment nu-l poti trai la aceeasi intensitate la infinit . El se schimba .Se modifica la nesfarsit . Iar apoi, vei avea parte de altele, mai placute, mai interesante, mai putin placute.
O despartire nu e un capat de lume. Desi in acel moment ai impresia ca ti s-a luat norul de sub picioare si cazi brusc, fortat, cazi in neant. Un sentiment ce echivaleaza intre plutire, ratacire, goliciune si o durere surda .Plangi. O zi, doua, trei, o saptamana . O sa-ti vindeci sufletul mai repede. Dar nu spune ” nu ” vietii, unei alte iubiri, unei alte bucurii.
Daca am renunta toti la a mai accepta o noua sansa, o noua oportunitate.. Am ajunge niste melancolici frustrati , pierduti in rutina, iar in final, niste batrani morocanosi si ursuzi .
Nu stiu de ce am scris asta, dar stiu ca cel putin am realizat ca un “nu” hotarat inseamna de fapt un “poate”. Si orice suparare de moment nu trebuie sa-ti afecteze viitorul . Avem o singura iesire in parcul de distractii. Un milion de bilete pentru caruselul roz si un singur loz in plic. Ce alegi ?!

Advertisements

One Comment Add yours

  1. Baroana says:

    Că bine zici.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s