Show your love .

Multi barbati se feresc a le cumpara femeilor din viata lor flori de 8 martie . Ca nu e genul lor, ca se simt oarecum stingheriti, ca pur si simplu nu vor.

Nah, mare problema. De ce neaparat trebuie sa primeasca femeile flori de 8 martie ? This is the big question.M0cUSgpwe0w_large

Pai, sincer. Nu trebuie sa primeasca neaparat flori azi. Poti sa-i daruiesti si maine, si poimaine si in oricare zi din an. Dar vezi tu, azi primesc majoritatea femeilor . Si , printr-o asociere mai.. de neinteles, unele se pot simti discriminate, neimportante, neiubite. Ii poti lua un buchet imens de trandafiri sau un simplu buchetel de ghiocei. Conteaza gestul – asta in cazul in  care ai noroc de o fata nepretentioasa. Conteaza ca te-ai gandit la ea, conteaza ca ai vrut sa-i aduci zambetul pe buze .

Uneori mai vezi  prin oras persoane care impart lalele, zambile, garoafe, tuturor persoanelor de sex feminin. Stiati ca si o floare primita de la un necunoscut poate imbunatati ziua unei femei? Imagineaza-ti atunci cat de fericita va fi cand va primi de la cel pe care-l iubeste .. si cat de recunoscatoare .. If you know what I mean .

Si pana la urma, de mici am fost invatati ca 8 martie e ziua mamei. Cel putin la gradinita am lucrat la tot felul de felicitari , folosind ghiocei presati si hartie colorata. Iar apoi serbarile.. Poezii si cantecele, scenete, vestitori ai primaverii .. Sa stiti ca atunci cand esti copil, apreciezi mai mult aceasta zi. Si atunci iti iubesti parintii mai mult decat orice.

8 martie e ziua in care orice copil , dupa puterile si priceperea sa, ii daruieste mamei o floare sau o felicitare, o imbratisare calda si un ” Te iubesc mami ” sau ” Multumesc mami” . Pentru ce multumesc? Pentru faptul ca ti-a dat viata, ca ti-a purtat de grija si inca iti mai poarta de grija, pentru fiecare sarut de noapte buna, pentru fiecare masa calda pe care ti-o ofera, pentru toti anii pe care ti i-a dedicat tie.

Acum, sa fim sinceri.. Costa atat de mult o floare si doua cuvinte spuse din inima ?

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s