Follow the rules .

E o lume nebuna, in care nu poti vorbi cu nimeni, nu poti avea incredere in nimeni. Toti vor sa vorbeasca, dar nimeni sa asculte. Toti spun ca vor sa-ti fie prieteni, dar nu asteapta decat sa te injunghie pe la spate .

Daca am ajuns intr-o perioada in care tot ce-ti iese pe gura poate fi folosit impotriva ta, ma intreb oare cum va fi mai tarziu ? Pana si gandurile vor fi condamnate ?tumblr_mk32thFg1A1qjqq36o1_500_large

Fucking bitches ..

Nu-mi ramane decat varianta de a vorbi singura in oglinda . Cel putin voi vorbi cu o persoana care ma cunoaste, ma asculta, dar care are nevoie de timp si de mine ca sa-mi elucideze misterul. Nu mai exista prietenii.. Lumea asta e din ce in ce mai haina pe zi ce trece . Interesul personal e pe primul loc .

Atatia mincinosi si prefacuti ca ti-e scarba sa mai incerci sa socializezi . Toti au niste fete tampe de oameni nevinovati, de niste martiri, gata sa fie acolo pentru tine. De fapt, vor sa fie acolo pentru cand o sa te prabusesti. Vor sa fie martori la spectacol . Nimanui nu-i pasa de tine, de greutatile tale. Sunt doar o sursa de amuzant pentru viata lor plicticoasa si banala . Si daca mai pun si ei niste paie pe foc, daca-ti mai ingreuneaza putin soarta, cu atat mai bine. Nu ai cum sa nu le observi ranjetul plin de satisfactie . Acea incredere in sine data de faptul ca tie iti e mai rau ca lor .

Si cand s-o intoarce roata …

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s