Wicked game .

Intr-un club, sunt mai multe categorii de fete. Bineinteles, toate-s venite in grupuri – aici nu se includ cele cu parteneri- , in turma . Le avem pe cele imbracate mai casual, mai modest, mai nemachiate si pudrate excesiv, si pe celelalte imbracate in haine de fite, cocotate pe tocuri de 16 cm si pudrate cu trafaletul. Buun, deci din prima categorie fac parte fetele care chiar au venit sa se distreze, si desi nu vor face senzatie la prima vedere, ele se vor distra mereu in felul lor: tot felul de strambaturi in poze, bere pana se fac turta, dansuri la betie, iar daca e vreun artist invitat..  hopa, sar pe el. Ele sunt fetele care suspina dupa “marii” artisti. La propriu . Serios, sunt cele care le vor autograful pe mana, sau pe alta parte a corpului.71a1eab77e64f8d08c05685a2c4cd2d3_large

Cat despre cealalta categorie, aici e alta buba. Aici e vorba de clasa, rafinament.. Ele nu sar pe artisti ca sa se faca de ras, ele sunt cele care pleaca la hotel cu ei . E o mare diferenta. Ele nu danseaza prea mult, doar putin se fataie de pe un picior pe altul – ca fusta e scurta, mai ca pocneste rochia pe ele, tocurile prea inalte , fac bataturi, nu tu echilibru -, totul e ca o reclama menita sa puna in evidenta formele – ca talentul il descoperi dupa; sau nu – . Bautura .. aici se elimina berea, ca umfla-n burta, si nah.. rochie stramta si cu bere, nu prea da bine. De asta s-au inventat cocktail-urile. Bauturi colorate pentru dame elegante . Acum sa nu crezi ca le platesc ele, sa fim seriosi. Destul ca au platit rochia,pantofii si make-up artistul. Vezi-ti de treaba .. Mereu se gaseste un fraier sa le plateasca consumatia. Si nu zi ca nu, ca mereu se gaseste . E ceva de genu` .. “cine nu ar vrea sa aiba la brat o asemenea.. piesa ?! ” Eh, daca vrei.. evident ca o sa scoti bani din buzunar. Si mereu va plangeti ca va cer bani si va fac sa platiti, dar nici ca va invatati minte. Platiti  crezand ca e vreo investitie, iar la sfarsitul serii plecati cu ea acasa, dar sa fim seriosi.. Cat ai de gand sa te mai minti ?! Doar daca arati cumva a striper, atunci ai vreo sansa. Daca nu, trebuie sa te multumesti ca ai avut onoarea de a sta langa ea si a-i plati bautura.

Acum, cand e vorba de facut poze, parca spui ca au anchilozat. Imediat se indoaie de parca ar avea o durere de spate, ori, se lasa pe spate de parca ar avea o greutate pe piept. Iar urmatoarea miscare e bineinteles tuguirea buzelor. Nu-mi dau seama cum poti face toate astea in cateva milisecunde de la indreptarea aparatului foto spre tine. O fi o adevarata arta , cine stie ..

 

Advertisements

One Comment Add yours

  1. Adynis says:

    http://www.youtube.com/watch?v=KscGErwJa8Q :))))

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s