Up to you .

They wanna see you do good, but never better than them. Remember that.

Am vrut sa incep frumos, si detasat, la persoana a treia, singular. Am sters schita dupa schita. Nu ma pot desprinde de subiect.

Un singur lucru l-am explicat de multe ori, si nu m-am facut deloc inteleasa. In viata, trebuie sa ai mare grija pe cine iti iei ca prieten. Si trebuie sa iti dai seama daca il preocupa bunastarea ta, sau a lui. Daca e vorba doar de interesul lui sau fericirea celor din jur.

Asa cum ai patit si tu. Sau noi. Ti-ai ales unul, dintre toti.. unul. Pe care sa il iei drept exemplu. Si, ce-ai facut? Ai vrut sau te-a convins sa fii ca el. Singur si fara griji. Cu gandul doar la distractie.

Il deranja ca tu aveai o viata, aveai o relatie de ceva timp, aveai o femeie acasa care te astepta mereu cu mancarea calda si sufletul deschis. Aveai micul tau univers pe care sa-l poti numi “acasa”.

Spune-mi, te rog, ce prieten e acela care e deranjat de faptul ca iubita ta te suna si te intreaba unde esti si cand ajungi acasa? Ce prieten e acela care face glume pe seama ta, ca esti “sub papuc” ? Care te face sa ajungi acasa si sa ii reprosezi ei toate aceste lucruri? Sa o faci sa se simta vinovata pentru simplul fapt ca te iubeste si ii pasa de tine .

Cu ce drept ti-ar da el sfaturi, cand la varsta sa, nu a reusit sa aiba o relatie, si doar petrece nopti, cu femeile altora? Cand sta si cerseste atentie din partea uneia care nici nu e a lui, ci doar umbla cu cine e mai “faimos” ? Te rog, spune-mi.. Ce exemplu vezi in el ?

Singura lui ocupatie e sa petreaca cat e ziua de lunga, sa bea de la micul dejun pana adoarme, si sa-si bage banii in tot felul de prostii. Ce ai avut de invatat de la el?

Pe cand tu, ai reusit impreuna cu femeia ta, doar a ta, sa claditi o relatie stransa, sa construiti un camin doar al vostru. Aveati propria voastra casa, nu depindeati de parinti sau de altii. Aveai tot ce iti puteai dori.

Dar apoi, a aparut anturajul. Si ai vrut si tu fel de fel de obiecte, ai vrut timp liber, timp pentru servit cafeaua in oras, timp pentru o bere in nu stiu ce bar, nopti petrecute cu prietenii, departe de ea.

Spune-mi, ce-ai rezolvat cu asta?

Ai alungat-o pe cea care te-a iubit mereu neconditionat, cea care ti-a pus in palma sufletul si inima, care ti-a jurat iubire vesnica. Cea care ti-a fost alaturi de la inceput, care in clipele cele mai grele a fost singura care s-a vandut si sufletul pentru binele tau. Iar tu ai dat iubireal ei la schimb pentru nopti pierdute in compania unor straini.

Spune-mi, unde ai ajuns acum?

Ai ajuns sa traiesti singur, sa-ti ineci gandurile si amintirile in alcool fiindca tu crezi ca asta e ceea ce iti doresti.

Cat timp mai ai de gand sa te amagesti?

Advertisements

3 Comments Add yours

 1. Mishuk says:

  Știi cu ce se vindecă iubirea?

  1. wildrosec says:

   Cu ce?

   1. Mishuk says:

    Cu o altă iubire, desigur 🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s