You don’t know .

Tu nu stii, dar.. viata mea a inceput sa se imbunateasca pe zi ce trece.

Sunt un pic mai vesela, un pic mai fericita, mai optimista. Noaptea dorm mai linistita, nu ma mai trezesc continuu si nici nu mai simt nevoia sa imi verific telefonul non-stop.

Mi-am alungat toate amintirile urate; orice gand care ar putea sa ma intristeze ori sa ma traga inapoi spre depresie e blocat complet. Incep sa ma intreb de ce nu am incercat mai devreme sa ies din acel cerc vicios.

Bineinteles, nu am uitat nimic din toate cate s-au intamplat in toate aceste luni. Toate lacrimile, toata disperarea, gandurile negre,durerea.. sunt acolo; dar nu le mai dau voie sa-si lase amprenta asupra mea de acum inainte.

Iar acum ma pot bucura altfel de tot ce mi se intampla acum. Ma voi concentra doar pe prezent si viitor. Si presimt ca va fi foarte incitant. Atat cat priveste cariera, dar mai ales viata personala.

Nimic nu e perfect, nu pot sa mint. Dar e mai bine in fiecare zi. Si ma multumesc cu atat. Accept orice provocare pentru ca nu mai am nimic de pierdut. Doar de castigat.

Am inceput sa lucrez un pic mai mult la stima de sine.  Am inceput sa dansez din nou, sa ma bucur de muzica. Sa ies cu prietenii in oras, sa vorbim cate si mai cate.. Dar mai ales, sa ma gandesc in primul rand la mine. Caci, daca nu o fac eu, nimeni nu o s-o faca. Eu sunt centrul, motivul fericirii mele. Nu voi mai lasa aceasta sarcina in mainile nimanui.

Iar el, deocamdata ma ajuta fara sa isi dea seama. E placut sa fii din nou apreciata, importanta. Micile sale gesturi imi fac ziua mult mai frumoasa. Iar acum, simt ca nu mai trebuie sa cersesc atentie si timp. Totul decurge de la sine si e mult mai bine.

Da, acum folosesc mai des adjective ca “bine”, “fericita”. Si intentionez sa continui astfel.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s