A house .

Jur ca uneori ma gandesc serios sa-mi leg un carnetel de incheietura mainii,. Sau sa-mi iau un reportofon. Dar staai, am smartphone, ce naiba . Mereu imi vin tot felul de idei despre care sa scriu aici, dar fie nu am timp sau am treaba si spun ca scriu mai tarziu, ca doar ce naiba.. nu voi uita ideea. Iar apoi stau si ma gandesc… aveam o idee geniala, dar nu stiu despre ce era vorba. Si astfel stau si-mi storc creierii cateva zeci de minute bune si-apoi ma dau batuta. O sa mai treaca odata si poate o prind.

Asa si acum. Dar de data asta am avut noroc. Oarecum .

Stateam ieri si ma gandeam ce am de gand sa fac cu viata mea. Inca nu stiu exact ce vreau de la ea, dar sigur ceea ce am acum nu e ceea ce visam eu cu cativa ani in urma.

Iar de la o idee la alta, ma gandeam sa ma mut singura, de preferat intr-un alt oras. Bine, nu chiar singura. Pentru ca de aici si toata ideea mea “geniala”. M-am gandit sa ma mut cu cineva, de preferat baiat.

De ce nu cu o tipa? Pai, am locuit atatia ani si nu am vazut nimic bun. Mereu apar certuri; ca ai lasat mizerie, ca nu ai dus gunoiul, ca in cada e plin de par, lotiune, etc. Si mai ales, cand locuiesti cu alta fata, drama e la ea acasa. Si e de-a dreptul obositor. Sunt satula de dramele mele, nu am nevoie sa o suport si pe a alteia.

Asa ca.. m-am gandit ca cel mai bine ar fi sa stai cu un tip. E mai simplu, and less drama. Macar, la el stii ca nu o sa te astepti vreodata sa faca ordine in casa, dar macar o sa duca gunoiul. E un must ! Si nici nu e ca si cum ai sta cu iubitul; nu-ti monitorizeaza nimeni iesirile sau vizitele prietenilor. Cu el o sa ai parte de amuzament, de discutii libere, picanterii.

Just sayin’…

Ideea a pornit de la faptul ca am nevoie de mai multa independenta. As putea locui si singura, but… hm, te plictisesti de la o vreme.

Daa.. presupun ca momentan sunt plictisita rau de am ajuns sa ma gandesc la asta.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s