Gotta tell you .

Pentru ca nu ma pricep de fel la sarbatori, la urari… pentru ca nu prea stiu cum sa ma comport sau sa reactionez in astfel de zile.. Am sa incerc sa fiu eu si sper sa fac o surpriza placuta.

My dear friend, te cunosc de cat timp? 6 ani, nu? Inca de pe vremea cand pierdeam nopti la radio; nopti in care ne credeam mari moderatori de emisii. Tin minte ca prima data cand te-am cunoscut, ti-am spus ca nu-mi place vocea ta, ca esti prea ragusit or something. Aceea a fost prima conversatie dintre noi, ca si colegi. Putina invidie, alea alea.. Dar acolo a fost punctul din care a pornit prietenia noastra.

Acum, acum imi esti ca un frate. Fratele cel mare pe care mi l-am dorit inca de mica. Bine, stiu ca nu prea ti-am ascultat sfaturile, am fost incapatanata… Dar acum iti dau dreptate. Pana data viitoare. Nu prea stiu de ce nu te ascult cand trebuie, dar ma intelegi tu. Ma cunosti de-acum si stii ce-mi poate capul.

Mi-ai fost alaturi in cele mai frumoase momente, in cele mai nebune nopti ale mele. Am impartit ca fratii ultima tigara, cocktail-urile tale originale si-am ras, numai noi stim cat si de ce anume. Au fost multe momente frumoase de-a lungul anilor. Dar mai ales, ai fost acolo cand nu mai era nimeni altcineva. Ai fost singurul care mi-a spus adevarul in fata, oricat de mult m-ar fi durut in acele clipe. Dar cineva trebuia sa o faca, sa ma traga afara din acea stare. Multumesc . Multumesc pentru ca esti tu insuti mereu si nu incerci sa pari altcineva.

Mi-am promis ca nu mai public nimic o perioada,dar nu am putut sa trec atat de simplu peste aceasta zi.

Iti doresc multa sanatate, rabdare, spor in tot ce faci si viata lunga si frumoasa alaturi de R.

Desi nu ne mai permite timpul sa ne vedem prea des si sa stam la povesti, stii bine unde ma gasesti in caz de ai nevoie de un prieten, o vorba buna, si stii ca mereu vei fi pe primul loc. Iti doresc sa fii cat mai fericit dragul meu frate, asa cum nu am reusit sa fiu eu nici o data. Sa fii fericit cat pentru amandoi la un loc.

Happy Birthday !!!

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s