Open your eyes .

Jur ca, daca timpul ar fi o persoana, m-as agata de picioarele sale mai strans decat ar face-o o meduza. Mi-as baga unghiile in pulpa piciorului, l-as musca cat sa-l tina locului durerea, sa mai stea un pic, sa nu se mai grabeasca. Ce atata graba?

Uneori stau si ma trezesc gandindu-ma la cat de repede au trecut lunile acestea. De fapt, cat de repede trece o zi, o ora. Acum e 5 dimineata si chior de somn te alinti, motai in pat cum ca nu vrei sa mergi la lucru, tanjesti dupa inca o ora de somn… iar apoi, intr-o clipire, e seara si nu stii cum sa faci sa mai tragi de timp ca sa nu se incheie ziua atat de repede. Vrei sa faci ceva, ceva special, ceva care sa spuna de la sine ca nu a mai trecut inca o zi ca oricare alta.

Uneori avem impresia ca avem destul timp, ca suntem inca tineri. But then, viata-i scurta. Nu, gresit. E imprevizibila. Nu stii ce te asteapta dupa colt, asa ca uneori e mai bine sa faci ce-ti place, sa faci ceva pentru a-ti atinge visul la care aspiri tu cel mai mult. Sa faci lucrurile pe care ti le doresti, sa nu ajungi sa regreti ca a trecut timpul si tu nu ai realizat nimic.

Ne complacem mereu in situatii si job-uri de nimic, cu gandul ca “deocamdata fac asta”. Dar acel deocamdata devine ceva sigur. De durata. Si astfel ajungi in rutina, plictiseala, lehamite… Iti pierzi cheful de viata, devii morocanos, ursuz.

Ce bine de cei care isi urmeaza visele. Oricat de greu ar fi, si de oriunde ar trebui sa porneasca, fac lucrurile cu drag si placere. Abia acei oameni merita tot respectul. Dar nici o data sa nu confunzi distractia cu realizarile. Le poti combina, e mai fun, dar nu le confunda.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s