Sunburn .

Acel moment in care stai intinsa in iarba si nu faci nimic altceva decat sa privesti cerul.  O liniste deplina. Doar vantul ce mai freamata frunzele copacilor. Sa inchizi ochii si sa iti imaginezi ca totul e posibil daca vrei cu adevarat.

E cald. Prea cald.  Acum, inghetata e cea mai buna cale de a te racori. Si dulce. Cand iti musti buzele si simti racoarea lor…Te gandesti cum ar fi sa ti le sarute acum, asa reci si aproape inghetate. Sa-ti simti trupul tremurand in stransoarea imbratisarii sale, focul ce-ti mocneste in piept, sa-l vrei din ce in ce mai mult.

Ma cuprinde o oarecare stare de stanjeneala. Niste ochi ma privesc cu insistenta. Fiind pierduta in fantezia mea, uitasem ca supraveghez meciul de ping-pong dintre baieti. B. ma privea de ceva timp si intrerupse jocul. Cred ca de asta m-am si trezit la realitate; nu mai auzeam zgomotul paletelor ce loveau mingea.

– Ia-ti gandul !

In nici un caz nu esti si nu vei fi tu chipul din fantezia mea.

Da, te-am sarutat parinteste pe frunte de dimineata.  De ce, nu stiu. Aratai ca un copil mic ce vine la mama sa cu o floare si-am vrut sa-ti multumesc fara sa folosesc cuvinte. Desi tu ai vrut sa-ti ridici capul, I’m a little bit smarter and faster than you.

It’s not you and it will never be you.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s