You never learn .

Cat de ipocriti puteti fi unii !!

Vad zilnic postari de-ale unor “gentlemani”, de genul.. “Toate sunteti la fel. Va machiati la fel, va faceti parul la fel.. parca sunteti trase la indigo.? Cum aratati ca sunteti unice?” Nu e chiar cea mai buna adaptare, but still.

Si stau domnilor si ma gandesc… Va plangeti ca toate sunt la fel. Dar, nu cumva voi asta si cautati? Cand umblati cu limba scoasa de-un cot dupa cele-n fusta scurta, siliconate si asa mai departe? Nu ele sunt idealul vostru in viata?

Fereasca Dumnezeu sa va perindati in jurul unei fete normale mai mult de cateva luni. Nu.. Voi stiti ca trebuie s-o aveti pe cea “mai buna”. Sa aveti cu ce va fali in cercul vostru de prieteni.

Iar cand una dintre ele va stoarce de bani si va lasa pentru un altul.. Atunci mare suferinta. Toate-s curve, materialiste si proaste. Va plangeti ca nu gasiti o fata la locul ei.

Dar de ce se-ntampla asta? Din cauza voastra se intampla.

Generatia tanara nu mai invata cum trebuie de fapt sa fie o domnisoara, o femeie adevarata. Nu-si mai bat capul cu lectura, studiul, arta frumosului, bunele maniere. Nu. Pentru ca au vazut ce se intampla din povestile surorilor, prietenelor mai mari, dar mai ales, au vazut ce se promoveaza la televizor: prostia si nuditatea. Sexul.

Invata ca pentru a avea un trai imbelsugat trebuie sa arati ca o silfida, pompata cu tot soiul de silicoane, extensii din cap pana in picioare, cocotate pe tocuri de 15.

Uneori ma-ngrozesc cand vad pe strada fetite de 12 ani imbracate(dezbracate, fiind termenul corect) mai ceva ca o tanara de varsta mea. Toate se vor faimoase si pline de bani; daca se poate ca prostul sa munceasca si sa le intretina, sa le satisfaca si cele mai exagerat de rafinate mofturi.

Mi-e scarba si jena de generatiile din urma. Nu spune nimeni sa nu lucrezi la sala, sa nu te-ngrijesti.. Dar cand filosofia ta de viata e “gaseste unu’ bogat si toarna-i un copil ca apoi sa va-ntretina”, apai, scuza-ma… nu dau nici doi lei pe tine.

One Comment Add yours

  1. Nasty Thoughts says:

    e trist . . . dar adevărat, din păcate 😦

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s