Holy …

In timp ce intr-o dimineata ma zbateam de durere pe canapea de parca eram in chinurile facerii, la televizor aparu o stire cu un nene care cica vrea sa ceara despagubire ANM-ului pentru ca nu i-a spus ca anul acesta va fi seceta. Mentionez ca omul in cauza parea de vreo 60 si ceva de ani, deci ar fi trebuit sa fie cat de cat rational, right?

Si atat de tare m-a enervat atitudinea dumnealui incat am uitat si de durere, si de tot.

Cum pastele ma-sii, in anul 2015… tu vrei sa ce? Sa te invete meteorologii agricultura? Sau, tu te bazezi pe Doamne-Doamne ca sa-ti creasca tie recolta? Pentru ce ma-ta te-ai mai facut agricultor? Daca tu pana acum nu ti-ai facut un sistem de irigatii si astepti ca cel de sus sa se-ndure sa-ti dea ploaie ca sa ce? Sa creasca porumbu’ mare, sa-l vinzi si sa faci bani. Da’ oare nu vrei sa ti-l si taie la toamna? Sa ti-i bage in hambar? Huh?

Si ca tot vorbeam de ploaie.. Acum 2 saptamani, tot la tv.. nu stiu de ce naiba ma mai uit, sincer. Mare stire: oamenii se roaga in biserici, merg in genunchi in jurul ei, in coate… dau bani la popa, ca sa ploua. Mai are rost sa comentez? Nu.

Mai nou, in nu stiu ce biserica, din nu stiu care colt al tarii, s-a gasit o cruce, care ar apartine lui nenea Arsenie. Si al popa, atat de generos e, incat va organiza pelerinaje, ca oamenii sa vina sa se inchine, etc.

Oricum, cu totii stim ca pelerinaj = strangere fonduri, din care rezulta o noua masina, o noua achizitie bengoasa.

No, zau… uneori desi sunt constienta in ce tara traiesc, tot nu pot sa nu ma minunez cand vad astfel de oameni. De unde naibii atata prostime?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s